Ai uitat parola?

Ai uitat parola? Introdu adresa ta de email. Vei primi un email cu un link sa iti creezi o noua parola.

Inapoi la logare

Inchide

Retur Produse

CERTIFICAT DE GARANTIE

Garanţia produselor se acordă în funcţie de materialele din care sunt alcătuite şi este valabilă de la data primirii după cum urmează:

    - 1 (un) an pentru produse care sunt realizate integral din  pietre (semi)preţioase, metale preţioase, perle de cultură, elemente Swarovski, lemn masiv şi piele naturală.

    - 30 zile pentru produse ce conţin combinaţii cu elemente din metale comune, acril, sticlă, ceramică, porţelan, materiale vopsite şi pentru produse din/cu mătase naturală. 

 Prezentul document atestă că produsele achiziţionate beneficiază de garanţie, reparaţie gratuită sau înlocuire în condiţiile respectării regulilor de purtare si întreţinere (OG 21/1992).   

Garanţia acoperă numai defectele care apar la utilizarea normală şi  nu se aplică pentru:

  • · produse ce au intrat în contact cu apa sau diverse substanţe chimice;
  • · reacţii chimice datorită parfumului, cremelor de corp sau alte produse de întreţinere;
  • · expunere îndelungată la soare, temperaturi ridicate sau în conditii de umiditate crescută;
  • · produse purtate în timpul somnului sau în timpul efortului fizic;
  • · produse zgâriate de obiecte corozive sau depozitate necorespunzător.

Cumpăratorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul căderii pietrelor (L. 449/2003).

Nu este considerat defect argintul oxidat netratat cu rodiu precum şi pietrele (semi)preţioase ce prezintă diferenţe de culoare, mici crăpături sau imperfecţiuni – este aspectul natural.


 

1 AN GARANTIE

Toate bijuteriile comercializate de SC Bijuteria Seva SRL beneficiaza de reparatii gratuite 1 an de zile:

- fixarea pietrelor/perlor cazute la produsele din argint (nu se inlocuiesc pietrele/perlele pierdute).

- repararea colierelor si bratarilor rupte (nu se inlocuiesc materialele/metalele comune).

- repararea incuietorilor si tortitelor.

RETUR PRODUSE  

Daca produsele achizitionate nu sunt conform asteptarilor, Bijuteria Seva SRLva ofera posibilitatea de a returna produsele comandate in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea acestora, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014 privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta. Data receptionarii produselor este data preluarii acestora de la reprezentantul firmei de curierat/oficiul postal.

Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator (O.G. 34/2014). Garantam rambursul banilor prin mandat postal sau in cont bancar la cateva zile dupa primirea coletului la adresa de corespondenta.

Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune – morale sau materiale – peste valoarea sumelor platite pentru comanda / comenzi.

Produsele vor fi returnate insotite de accesoriile si documentele primite la cumparare. Obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si, dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de producator sau furnizor.

In cazul in care produsele returnate prezinta urme de uzura, lovituri, zgarieturi, accesorii lipsa, urme de parfum sau de diverse produse de intretinere, ne rezervam dreptul de a decide asupra acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului functie de prejudiciile aduse. In situatia unor returnari repetate, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Inainte de returul produselor va rugam sa ne contactati telefonic la numarele de telefon de pe website, prin email la adresa office@bijuteria-seva.ro 

Nota: Nu sunt acceptate coletele retur cu plata ramburs/plata la destinatar sau coletele retur fara o notificare telefonica/in scris inainte de livrare.