Ai uitat parola?

Ai uitat parola? Introdu adresa ta de email. Vei primi un email cu un link sa iti creezi o noua parola.

Inapoi la logare

Inchide

Transport si livrare

Coletele sunt livrate prin Fan Courier (2196 localitati) sau Posta Romana (oriunde in tara).

Serviciul Post Restant prin Posta Romana: daca nu aveti domiciliul stabil in localitatea sau la adresa unde doriti sa ajunga coletul, va rugam sa ne comunicati numarul oficiului postal, localitatea, judetul/sectorul de la care veti ridica coletul.

Coletul trimis prin Posta Romana va ramane 10 zile calendaristice la oficiul postal de care apartineti inainte sa se intoarca la noi; daca nu ati primit avizul in 4-5 zile lucratoare de la data de livrare confirmata prin email, va rugam sa mergeti in timp util cu buletinul/cartea de identitate la oficiul postal.

Coletul trimis prin Fan Courier va fi expediat direct la adresa mentionata de client in 24-48 de ore de la data confirmata prin email. Termenul de livrare poate fi marit in mod exceptional din cauza unor factori exteriori: conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Daca nu ati primit coletul in 48 de ore va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil.

Fan Courier (24 - 48 ore):

1. comanda peste 500 lei: transport gratuit!

2. comanda sub 500 lei: 23.00 lei

3. In cazul campaniilor, in care se mentioneaza ca transportul este gratuit (se anunta in prealabil)

Lista localitatilor cu acoperire Fan Courier: vizualizare . Coletele trimise in localitatile din afara ariei de acoperire Fan Courier vor fi taxate suplimentar cu 1 leu/km. 

Posta Romana (3 - 4 zile):

1.     Toate livrarile sunt gratuite! 

Produsele comandate vor fi ambalate corespunzator pentru transport indiferent de serviciul ales si vor fi insotite obligatoriu de certificatul de garantie si calitate, de factura fiscala in original si - dupa caz - de accesoriile din pachet (cutie, saculet organza, etc) .